Nem lennék modell. Azok túl sablonosak. Mindegyik ugyanúgy néz ki. Nem is szépek! Csak jól vannak sminkelve. Ahogy megcsinálják őket, (trendi ruhák, belőtt, extrás frizura), persze,hogy jól mutatnak a kifutón. Így én is szuperül tudnék kinézni!

Biztos sokaknak ismerősen hangzanak ezek a szavak, mondjuk reggel a tükör előtt állva, miközben türelmetlenül próbálják rendbe hozni magukat, vagy, amikor munka után teljes kimerültséggel felszállnak a metróra és meglátnak egy csinos, modell külsejű lányt. Igen, számtalanszor találkozunk ezzel az érzéssel. De azért valljuk be egymás között, mindenki szeretne egy kicsit olyan lenni, mint azok, akik hétről-hétre megjelennek fotóikkal a magazinok címlapján.

És, hogy miért van ez? Mi az oka annak, hogy Vénusz külsejű szépségről álmodozunk, akik minden képen gyönyörűen mutatnak, és szexis fiúkkal pózolnak? Mert arra vágyunk, hogy észre vegyenek bennünket, és ha elsétálnak mellettünk, akkor utánunk forduljanak és azt mondják, hogy ez igen, micsoda nő!

Lássuk, mit tehetünk azért, hogy mi is kívánatos modelleknek tűnjünk a hét minden napjának, minden pillanatában. Az első, és legfontosabb dolog, hogy csak és kizárólag úgy induljunk el otthonról, hogy maximálisan jól érezzük magunkat a bőrünkben. Rendben legyen a fejünk, a ruhánk és valami finom parfüm lengje körül a testünket. Ha a megjelenésünkkel meg vagyunk elégedve, akkor már csak a viselkedésünkre kell odafigyelnünk. Tehát a következő, hogy mindig legyünk magabiztosak és vidámak, mert akkor mások is azt fogják megállapítani rólunk, hogy olyan nővel állnak szemben, akik tudatában vannak azzal, hogy vonzó külsővel rendelkeznek.

Ha sikerült elsajátítanunk ezeket a back stage-beli fortélyokat , akkor nincs más dolgunk, csak képzeljük azt, mintha egy divatbemutató kellős közepén suhannánk végig, elismerő pillantásokat kiváltva a nagy érdemű közönségből.

(nem én írtam,de úgy gondolom ez sok lánynak talán magabiztosságot ad)

^^



Plurk

About this blog

Rendszeres olvasók

Üzemeltető: Blogger.