Felvettek az ÁZI-ba :D
Már nyáron eldöntöttem,hogy újra zongorázni fogok.( még alsóban 1 évig magántanárnál tanultam) Szeptemberben  jelentkeztem,de akkor még azt mondták h majd szólnak.Közben pedig pár kérdés felmerült hogy járhatok-e oda mivel nem vagyok magyar állampolgár. Pár héttel ezelőtt megcsörrent a telefonom.Először nem akartam felvenni,mert ismeretlen számot írt ki. Egy rövid habozás után felvettem. Ééés a zenesuliból hívott az igazgató,hogy menjek be holnap,mert kiüresedett egy hely az egyik tanárnál :)
Szerdán már meg is kaptam az órarendemet.Hétfőn zongorám lesz, szerdán pedig először szolfézsom Anikó nénivel (emiatt nagyon örülök hisz ő volt az énektanárom az általánosban és nagyon jóban lettünk) utána meg zongora. Miután beszéltem a tanárral bementem az első szolfézs órára. 3.osként kezdem,de így is nálam sokkal fiatalabbak voltak az órán. Mindenki nagyon aranyos volt és rögtön kérdésekkel kezdtek bombázni hogy: Hol születtem?Hova járok?Hány éves vagyok? Tényleg nagyon aranyosak voltak.

Tehát jövőhéten már kezdem is a zongorát.Kicsit félek attól,hogy milyen lesz, de már régóta erre vártam.


Nem lennék modell. Azok túl sablonosak. Mindegyik ugyanúgy néz ki. Nem is szépek! Csak jól vannak sminkelve. Ahogy megcsinálják őket, (trendi ruhák, belőtt, extrás frizura), persze,hogy jól mutatnak a kifutón. Így én is szuperül tudnék kinézni!

Biztos sokaknak ismerősen hangzanak ezek a szavak, mondjuk reggel a tükör előtt állva, miközben türelmetlenül próbálják rendbe hozni magukat, vagy, amikor munka után teljes kimerültséggel felszállnak a metróra és meglátnak egy csinos, modell külsejű lányt. Igen, számtalanszor találkozunk ezzel az érzéssel. De azért valljuk be egymás között, mindenki szeretne egy kicsit olyan lenni, mint azok, akik hétről-hétre megjelennek fotóikkal a magazinok címlapján.

És, hogy miért van ez? Mi az oka annak, hogy Vénusz külsejű szépségről álmodozunk, akik minden képen gyönyörűen mutatnak, és szexis fiúkkal pózolnak? Mert arra vágyunk, hogy észre vegyenek bennünket, és ha elsétálnak mellettünk, akkor utánunk forduljanak és azt mondják, hogy ez igen, micsoda nő!

Lássuk, mit tehetünk azért, hogy mi is kívánatos modelleknek tűnjünk a hét minden napjának, minden pillanatában. Az első, és legfontosabb dolog, hogy csak és kizárólag úgy induljunk el otthonról, hogy maximálisan jól érezzük magunkat a bőrünkben. Rendben legyen a fejünk, a ruhánk és valami finom parfüm lengje körül a testünket. Ha a megjelenésünkkel meg vagyunk elégedve, akkor már csak a viselkedésünkre kell odafigyelnünk. Tehát a következő, hogy mindig legyünk magabiztosak és vidámak, mert akkor mások is azt fogják megállapítani rólunk, hogy olyan nővel állnak szemben, akik tudatában vannak azzal, hogy vonzó külsővel rendelkeznek.

Ha sikerült elsajátítanunk ezeket a back stage-beli fortélyokat , akkor nincs más dolgunk, csak képzeljük azt, mintha egy divatbemutató kellős közepén suhannánk végig, elismerő pillantásokat kiváltva a nagy érdemű közönségből.

(nem én írtam,de úgy gondolom ez sok lánynak talán magabiztosságot ad)

^^



A Góbi-sivatag

 
Karakorum-Dzsingisz Kán idején a Mongol főváros

Chuluut folyó- Hires arról,hogy sok lovas ember halálát vesztette ebben a tóban az esti lovaglás közben(néha részegen) ,mivel egy hegy hasadásban folyik és tele van sziklával.
 

Tevék legelésznek és felhők vihar közeledését jelzik.
Naplemente
                   
                                                

Újra blogolok!
Remélem hosszabb ideig bírom,mint az előzőt. :) Szóljatok ha nagyon nem írnék semmit. 

És most valamilyen kinézete is van a blogomnak :D Büszke vagyok magamra,hogy hónapok után rájöttem, hogy kész sablonokat is le lehet tölteni. Eddig mindig azon sopánkodtam,hogy nem tudok magamnak csinálni és így nem szép az egész.Addig is amíg meg nem tudom a módját,hogy egyedit készítsek, beérem a késszel is ^^.


Plurk

About this blog

Rendszeres olvasók

Üzemeltető: Blogger.